Goin Mandamus - Severance

Förändringarnas tider

Trött på jobb och vardag
Såhär i januari månad känner jag att man bara vill lägga sig på marken och inte göra något alls och det är inte bara för att det är olidligt kallt utomhus. Man känner sig trött på allt och i och med det nya året och "nystarten" som det ger en vill man bara ha förändringar överallt. Jag känner att jag bara vill klippa av mig håret, ta hål i öronen, börja träna. Jag känner att jag vill ta ett förhastat beslut och sluta på mitt nuvarande jobb och typ starta eget aktiebolag eller något. Inte för att jag har någon som helst koll på aktier eller hur man startar ett företag, utan bara för att göra något helt annat än det jag gör nu. 
Jag känner också att jag skulle kunna flytta, det spelar inte så stor roll vart utan bara en ny lägenhet i staden jag bor i skulle vara trevligt. Jag skulle inte sätta mig emot att flytta långt härifrån heller. Men samtidigt vet jag att om jag håller ut under dessa frestande månaderna som kommer nu så kommer jag att vara nöjd med mig själv.
Är det någon annan där ute som också känner så här eller i alla fall kan känna igen sig lite i det jag säger. Jag vet att vabruari är en grej - att alla är hemma med sjuka barn eller sjukdom själva. Men finns det någon som känner att det nödvändigt att komma upp med ett begrepp för förändringarnas januari, mer än jag då. Typ Föränjuari. Jag tycker själv uppenbarligen att detta är en superbra ide. För om det finns ett begrepp för det så blir det normaliserat Och om det är normaliserat behöver jag inte känna mig konstig för att jag känner såhär och det vore ju väldans trevligt.