Goin Mandamus - Severance

Dags att spela lite

Ja när man har lite extra fridtid på sin hand så kan det vara kul att hitta på något kul, att göra det som man tycker är kul och något som man inte hinner med i vanliga fall. Ja man mår ju bra av att göra något som är kul och som man mår bra av. Så nu när det kommer några dagar då man är ledig så kan det vara kul att gå och spela biljard i stockholm som man tycker är kul. 

Ja det finns mycket kul som man kan göra

Ja det gäller att man hinner med det som man vill och att göra det som man vill för en liten stund. Det kan vara kul att kolla med familjen och med vänner om dom vill följa med och ha det lite kul tillsammans. Ja det finns så mycket som man kan göra som är kul och som är något som man inte hinner med annars.
Ja då det kan vara något lite speciellt och det finns ju så mycket som man kan göra och det gäller att välja något som man tycker är kul. Och nu så finns det ju så mycket som man kan göra och det är ju bra om man kan göra sånt som man vill och det är ju det man vill passa på att göra det nu när det blir lite extra tid. Sen så gäller det att planera in det i tid så att det verklige bli av så att man inte bra sitter av tiden utan att man använder sig av den och gör att det blir något som man kan hitta på och göra och som är kul och spännande och som man får energi av att göra. Och det finns mycket att välja på när det kommer till det faktiskt.